Kom jij ons team versterken?

Vacature hypotheekadviseur ondernemers

Fulltime | Heel Nederland | Ervaring met ondernemers

Voor de vacature hypotheekadviseur ondernemers zoeken wij een enthousiaste collega met ervaring in hypotheekadvies aan ondernemers (DGA en IB). Voor de functie is het vereist dat je jaarrekeningen kunt analyseren. Ongeveer 95% van onze klanten zijn namelijk ondernemers.

Wij werken veel digitaal waardoor thuiswerken goed mogelijk is. Momenteel hebben we kantoren in Amsterdam en Utrecht en zijn we op zoek naar nieuwe locaties.

Dit hebben wij in het kort te bieden

 • 100% advies aan ondernemers en vastgoedbeleggers
 • Leuke klanten waar je energie van krijgt
 • Leuke collega’s die voor je klaar staan
 • Uitdagende casussen die werk leuk houden
 • Je aansluiten bij de nr. 1 in hypotheekadvies voor ondernemers
 • Toekomst bestendig verdienmodel
 • Loondienst, zzp of franchise
 • Ontwikkeling en coaching voor maatwerk dossiers
 • Thuiswerken of gezellig op kantoor, de keuze is aan jou

Ben jij de hypotheekadviseur die wij zoeken?

Voor de vacature hypotheekadviseur ondernemers zoeken wij een enthousiaste collega met ervaring in hypotheekadvies aan ondernemers (DGA en IB). Voor de functie is het vereist dat je jaarrekeningen kunt analyseren. Ongeveer 95% van onze klanten zijn namelijk ondernemers.

Ben jij Erkend hypotheekadviseur of Hypothecair Planner en heb je ervaring met het adviseren van zowel kleine als grote ondernemers? Dan is deze vacature misschien wel wat jij zoekt. Jij bent als adviseur bij FinaForte dé ondernemerspecialist waar onze relaties blij van worden.

De rol van hypotheekadviseur voor ondernemers kan bij FinaForte worden ingevuld middels loondienst, als zzp’er en zelfs als franchise. FinaForte behoort al 5 jaar tot de 100 snelst groeiende bedrijven van Nederland. Wij zijn dan ook trots op onze FD Gazellen nominaties in 2016, 2017, 2018, 2019 en 2020. Doordat wij ons in een nichemarkt specialiseren en de nr. 1 in hypotheekadvies voor ondernemers zijn is het verdienmodel van FinaForte toekomstbestendig.

Jij wordt wekelijks voorzien van afspraken met ondernemers die gericht advies willen op het gebied van woonhuishypotheken en/of vastgoedfinancieringen. Deze casussen kunnen redelijk simpel zijn maar ook erg complex, het is daarom een vereiste dat je ruime ervaring hebt met het adviseren van ondernemers , het beleid van de banken kent en jaarrekeningen kunt analyseren. En omdat niemand altijd alles weet staan er ook altijd ervaren collega’s klaar om je te helpen de klant zo goed mogelijk te bedienen.

De functie hypotheekadviseur ondernemers

Krijg je er energie van om met collega’s te sparren omtrent vaak complexe klant situaties? Werk je graag samen zodat jouw leercurve versnelt? Ben je zelfstandig, maar op momenten dat het ertoe doet ook een teamplayer?

Hoe ziet de functie van hypotheekadviseur eruit?

 • Je start als hypotheekadviseur en adviseert ondernemers die inzicht wensen in de mogelijkheden tot aankoop en financiering van een nieuwe woning
 • Je inventariseert de mogelijkheden voor de financiering van een woning door inzicht te creëren in de inkomens- en vermogenspositie van de ondernemer, je geeft inzicht door een stappenplan te presenteren en je werkt zo dus stap voor stap toe tot het afsluiten van een hypotheek. Je neemt onderwerpen zoals arbeidsongeschiktheid, werkloosheid, overlijden en pensioen mee in jouw advies richting de klant. De adviesgesprekken zijn voornamelijk telefonisch of via een “Google Meet” met schermdeling. Ook vinden er af en toe afspraken plaats op kantoor.
 • Je start vanwege opleiding en inwerken de eerste zes maanden op een van onze kantoren.
 • Werken op afstand en hoofdzakelijk vanuit huis is bij ons volledig geintegreerd.
 • Tijdens de eerste zes maanden doorloop je het FinaForte ontwikkelplan, waarbij je een op een wordt ge-coached door een van de senior kredietspecialisten en een externe opleiding bij Hoffelijk ” vaststellen zakelijk inkomen”. Je bouwt je eigen klantenbestand op en werkt samen met de relatiemanager om de belangen van de klanten goed te behartigen.
 • Je beschikt over diverse benodigde vakdiploma’s, maar daarnaast ben je bereid om hier nog verder in te investeren. Je streeft qua kennis, kunde en vaardigheden naar het maximale en beseft dat onze klanten verwachten in gesprek te gaan met een adviseur die voor zichzelf streeft naar inhoud en competenties op Champions League niveau.

Een dag bij FinaForte

Bij FinaForte werken ruim 25 collega’s. We zijn ambitieus en maken als organisatie een redelijk snelle groei mee. Door ons 100% te richten op advies aan ondernemers streven we er naar om in Nederland het nummer 1 advieskantoor te zijn op het gebied van hypotheekadvies aan ondernemers. Inmiddels weten duizenden ondernemers per jaar hun weg te vinden voor advies bij FinaForte en daar zijn we natuurlijk bijzonder trots op.

 

Jouw inkomen

Bij FinaForte verwachten we en maximale inzet door onze medewerkers voor een maximale en optimale beleving voor onze klanten. Hiervoor bieden wij een prima salaris en bonus regeling. Je kunt bij ons zowel in loondienst(€ 55.000 OTE) als zelfstandig ondernemer(€ 105.000 OTE) aan de slag.

De werkplek

We bieden een prettige werkplek in ons volledig nieuw verbouwd kantoor met een open en moderne uitstraling. Er heerst een ontspannen en warme sfeer mede mogelijk gemaakt door het leuke team en “Sonos”. Het kantoor zit pal naast station Sloterdijk, eigen parkeerplekken zijn ook aanwezig.

Naast goede koffie van verse bonen kun je vrij gebruik maken van diverse drank uit de koelkast en iedere vrijdag genieten we met diverse collega’s van een borrel in onze eigen “cafe”.

 

Functie eisen vacature hypotheekadviseur ondernemers

Je hebt een HBO en/of academisch werk en denk niveau en bent minimaal Erkend Hypotheekadviseur te zijn en de benodigde WFT-diploma’s in bezit zijn. Daarnaast is het van belang dat je ervaring hebt met hypotheekadvies voor ondernemers. Je bent bekend met het acceptatiebeleid van banken voor grote en kleine ondernemers en je bent in staat een balans te lezen en te interpreteren.

 • Je bent je bewust van jouw kwaliteiten en kunt op een ontspannen en no nonsense manier het gesprek voeren met klanten, collega’s en zakenrelaties.
 • Je wilt graag kwaliteit en service verlenen.
 • Je toont graag initiatief en ziet voor jezelf nog voldoende groei en ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Je bent betrokken en collegiaal.

 

Vragen? Bel ons gerust!
085 - 007 4081

Solliciteer direct!

  Hoe heeft u ons gevonden?

  Upload hier uw cv