Over ons

Maak kennis met FinaForte!

Maak kennis met FinaForte

Maak kennis met FinaForte misschien wel het leukste finance bedrijf van Nederland. FinaForte is gespecialiseerd in hypotheken voor ondernemers en bedrijfsfinancieringen.

Bij FinaForte vinden we dat je jezelf moet kunnen ontwikkelen, mee moet willen doen met de top in de branche en vooral plezier moet hebben in je werk. Wij zijn al jaren een van de top 100 snelst groeiende bedrijven van Nederland en daarom al 4 jaar uitgeroepen tot FD Gazelle.

Momenteel hebben we een vestiging in Amsterdam en Utrecht maar daar komen binnen kort nog meer vestigingen bij over het land verdeeld.

De adviseurs achter FinaForte

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als hypotheekadviseur voor ondernemers of financieringsspecialist voor het mkb? Wellicht is FinaForte de plek voor jou. Ontdek waarom andere (zelfstandige) adviseurs voor FinaForte hebben gekozen.

“Vanaf de start van mijn carriére (in 1998) als financieel adviseur heb ik altijd al een sterke interesse gehad in het ondernemerschap. Door de jaren heen zie en spreek ik honderden ondernemers die met toewijding en passie bouwen aan hun bedrijf. Dat geeft mij veel energie!

Ik heb bij de oprichting van FinaForte voor ogen gehad om een bedrijf neer te zetten om ondernemers te adviseren over financiële vraagstukken.
Door onze dienstverlening volledig op te bouwen rondom ondernemerschap hebben we een gedreven team kunnen smeden waarmee we echt toegevoegde waarde kunnen leveren. Daar ben ik bijzonder trots op.”

“De reden dat ik voor FinaForte heb gekozen is omdat je hier echt maatwerk kunt leveren, je zit niet in een hokje. Je bent hier in staat om ondernemers blij te maken. Je bent echt onafhankelijk hebt alle mogelijkheden om te financieren tot je beschikking.

Het kennisniveau is hier echt heel hoog, en dat maakt het sparren met collega’s zo leuk. Iedereen bij Finaforte is gedreven om de ondernemer blij te maken en de (complexe)financiering tot een succes te brengen en die inzet zorgt voor ons succes. Er wordt veel gelachen en er valt ook wel eens een traan(van blijdschap).”

“Ik heb voor Finaforte gekozen omdat ik de vrijheid wil hebben om met alle partijen te kunnen werken zodat ik voor de klant altijd de beste financieringsoplossing kan bieden. De vrijheid en verantwoordelijkheid die je krijgt binnen de organisatie spreekt mij erg aan. Kortom je hebt je runt je eigen bedrijf onder een sterke vlag. Je bent nauw betrokken bij de marketing, bedrijfsprocessen en de klanttevredenheid.

De sfeer en het echte teamgevoel zorgen ervoor dat ik me hier helemaal op mijn plek voel.”

“De vrijheid om zelf je eigen agenda in te kunnen vullen. Werken binnen een flexibele organisatie, fantastische collega’s als sparringpartners en snel kunnen schakelen dat is de reden dat ik heb gekozen voor FinaForte.

Ik vind het prettig dat wij de ondernemer een totaal oplossing kunnen bieden op het gebied van financieren, belastingadvies zowel zakelijk als privé.

Elke dag wordt ik uitgedaagd door de meest complexe casussen daardoor leer ik iedere dag weer en dat maakt mij iedere dag een betere adviseur”

De reis van FinaForte
De reis van FinaForte