Kom jij ons team versterken?

Vacature hypotheek medewerker Amsterdam

Fulltime (32-40) | Amsterdam | hypotheek medewerker

Voor de uitbreiding van onze leuke team in Amsterdam (en Utrecht) zijn wij op zoek naar een hypotheek medewerker voor de binnendienst. Voor de vacature hypotheek medewerker zoeken wij een enthousiaste collega met minimaal enkele jaren ervaring in de binnendienst op een hypotheekkantoor en in het bezit van een WFT-basis of met de ambitie om de WFT-basis snel te halen. Wij werken met veel geautomatiseerde systemen en houden van innovatie, wij vinden het dan ook belangrijk dat je “digitaal” bent en nieuwe systemen snel leert kennen.

Ben jij op zoek naar een baan als hypotheek medewerker, ben je leergierig en zit je vol met energie? Neem dan contact met ons op en maak kennis met misschien wel het leukste team in de hypotheekbranche!

De functie hypotheek medewerker
Als hypotheek medewerker werk je nauw samen met onze hypotheekadviseurs om de dossiers tot een goed einde te laten leiden. Je hebt veel contact met de klanten(bruisende ondernemers) en ondersteunt de adviseur met de procesmatige onderdelen van het dossier. Maximale service en de beste klantbeleving staan bij jou op nummer 1. Onze klanten geven ons een 9,8! en dat is niet alleen te zien in onze reviews maar ook in het aantal kaartjes, taarten, flessen wijn en champagne die onze klanten ons wekelijks toe sturen. Onze goede service, advies en kwaliteit heeft geresulteerd in het feit dat wij nu al 3 jaar op rij een tot FD Gazelle zijn uitgeroepen, welke nominatie wordt verkregen alleen door de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Daar zijn wij natuurlijk met het hele team héél erg trots op!

Over FinaForte
FinaForte is de specialist in hypotheken van ondernemers en wij streven er altijd naar om de beste in ons vak te zijn. Onze hypotheekadviseurs zijn dan ook échte “vakidioten”. Ondanks dat steeds meer banken en adviseurs pretenderen dat zij ondernemers financieren zien wij vaak genoeg dat de meeste ondernemers toch (onterecht) geen hypotheek kunnen krijgen. Door onze specialisme krijgen wij dat vaak wél voor elkaar. Doordat onze klanten altijd bruisende ondernemers zijn is geen dag saai bij FinaForte! De leuke feedback en waardering van onze klanten en uitdaging in het werk zorgen dan ook elke dag voor een leuke sfeer.

Bij FinaForte vinden we een goede sfeer heel belangrijk. Dit is dé basis voor een succesvol bedrijf. We sluiten onze werkweek dan ook graag af op ons hippe kantoor in onze eigen bar. Hier worden de successen gevierd en de verhalen gedeeld. Elk kwartaal houden we gezellig een borrel en we gaan regelmatig gezellig op bedrijfsuitje met z’n alle.

Jouw inkomen
Het inkomen is afhankelijk van je ervaring. Wij bieden een goed marktconform salaris.

De werkplek
We bieden een prettige werkplek in ons volledig nieuw verbouwd kantoor met een open en moderne uitstraling. Er heerst een ontspannen en warme sfeer mede mogelijk gemaakt door het leuke team en “Sonos”. Het kantoor zit pal naast station Sloterdijk, eigen parkeerplekken zijn ook aanwezig.

Naast goede koffie van verse bonen kun je vrij gebruik maken van diverse drank uit de koelkast en iedere vrijdag genieten we met diverse collega’s van een borrel in onze eigen “cafe”.

Functie eisen vacature hypotheek medewerker
Je hebt enkele jaren ervaring als hypotheek medewerker op een hypotheekkantoor. Je weet je makkelijk te verdiepen in nieuwe systemen en je bent een echte “digital”. Je hebt kennis van het Microsoft office pakket. Verder ben je in het bezit van een WFT-basis of ben je van plan deze op kort termijn te halen ( Wij willen je daarbij helpen als je hulp nodig hebt;) )

Wij zoeken collega’s die de volgende eigenschappen bezitten
Je vindt het prettig om bij een snel groeiend bedrijf te werken.
Je kunt zelfstandig werken.
Je bent een echte “digital”
Je toont initiatief.
Je bent flexibel.
Je hebt een sterk analytisch inzicht.
Je bent leergierig.
Je hebt aantoonbaar interesse in ondernemers en het ondernemerschap.
Je kunt secuur en gestructureerd werken.
Je bent bereid je verder te ontwikkelen.

Vragen? Bel ons gerust!
085 - 007 4081

Solliciteer direct!

Upload hier uw cv