Kom jij ons team versterken?

Vacature Email marketeer Amsterdam

Parttime of Fulltime (24-40) | Amsterdam / thuis werken | Email marketeer

Voor de uitbreiding van onze leuke marketing team in Amsterdam (en Utrecht) zijn wij op zoek naar een Email en content marketeer. Wij zijn een snelgroeiend bedrijf in de financiële sector(5 jaar op rij FD Gazelle winnaar) met enthousiaste medewerkers. Online is erg belangrijk voor ons en wij willen onze kanalen gaan uitbreiden en daarom zijn wij op zoek naar een email marketeer die ons gaat helpen de email marketing strategie op te zetten en uit te voeren.

Werksfeer is bij ons erg belangrijk de voetbaltafel, playstation en onze eigen bar zijn dan ook onderdeel van ons leuke kantoor in Amsterdam. Naast onze vrimibo zijn er onze kwartaalborrels, bedrijfsuitjes en zelfs zo nu en dan een Gin Tonic party 😉 Work hard play hard!

De functie email marketeer

Jij wordt onderdeel van ons marketingteam en als email marketeer kun je je bij ons vol op ontwikkelen. Je bouwt samen met ons aan een content strategie en je hebt de vrijheid om deze uit te voeren. Heb je informatie nodig voor de content die je wilt produceren? Dan staan onze adviseurs je graag bij om je te voorzien van de juiste informatie.

Heb je ervaring als content marketeer op het gebied van hypotheken en ondernemers dan is dat zeker een dikke pré.

Wat ga ik doen als email /content marketeer?

Als email marketeer zal je je onder andere bezig houden met een van de onderstaande onderwerpen. Heb je niet ervaring met alle onderdelen? Geen ramp, zolang je maar gevoel hebt voor het schrijven van content en seo niet geheel onbekend is. (onze marketeer helpt je op weg)

 • Email marketing campagnes opzetten
 • Email marketing campagnes analyseren en optimaliseren
 • Content creëren voorin de email marketing
 • Updates posten op social media
 • Content herschrijven
 • Nieuwe content schrijven
 • Content maken voor brochures
 • Content maken voor whitepapers

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste content marketeer die graag onderdeel wilt uitmaken van een groeiend bedrijf in Amsterdam.

 • Je hebt ervaring met Mailchimp of Active campaign
 • Je beheerst de Nederlandse taal
 • Je vindt het leuk om te schrijven
 • SEO is niet geheel onbekend
 • Je bent creatief en hebt gevoel voor marketing
 • Je hebt ervaring als content en/of email marketeer

Heb je ervaring als content marketeer in de hypotheken en in het specifiek hypotheken en het ondernemerschap? Dan is dat een hele dikke pré.

Neem contact met ons op en maak kennis met misschien wel het leukste team in de hypotheekbranche!

Jouw inkomen

Het inkomen is afhankelijk van je ervaring. Wij bieden een goed marktconform salaris.

Jouw werkplek

We bieden een prettige werkplek in ons volledig nieuw verbouwd kantoor met een open en moderne uitstraling. Er heerst een ontspannen en warme sfeer mede mogelijk gemaakt door het leuke team en “Sonos”. Het kantoor zit pal naast station Sloterdijk, eigen parkeerplekken zijn ook aanwezig.

Naast goede koffie van verse bonen kun je vrij gebruik maken van diverse drank uit de koelkast en iedere vrijdag genieten we met diverse collega’s van een borrel in onze eigen “cafe”.

Over FinaForte

FinaForte is de specialist in hypotheken van ondernemers en wij streven er altijd naar om de beste in ons vak te zijn. Onze hypotheekadviseurs zijn dan ook échte “vakidioten”. Ondanks dat steeds meer banken en adviseurs pretenderen dat zij ondernemers financieren zien wij vaak genoeg dat de meeste ondernemers toch (onterecht) geen hypotheek kunnen krijgen. Door onze specialisme krijgen wij dat vaak wél voor elkaar. Doordat onze klanten altijd bruisende ondernemers zijn is geen dag saai bij FinaForte! De leuke feedback en waardering van onze klanten en uitdaging in het werk zorgen dan ook elke dag voor een leuke sfeer.

Bij FinaForte vinden we een goede sfeer heel belangrijk. Dit is dé basis voor een succesvol bedrijf. We sluiten onze werkweek dan ook graag af op ons hippe kantoor in onze eigen bar. Hier worden de successen gevierd en de verhalen gedeeld. Elk kwartaal houden we gezellig een borrel en we gaan regelmatig gezellig op bedrijfsuitje met z’n alle.

Vragen? Bel ons gerust!
085 - 007 4081

Solliciteren of kennismaken?

Heb je interesse in deze vacature of wil je graag meer informatie? Bel ons gerust op 085 - 007 4081 of vul het onderstaande formulier in.

  Hoe heeft u ons gevonden?

  Upload hier uw cv