Kom jij ons team versterken?

Deze stageplaats is momenteel niet beschikbaar.

Stage Media redactie medewerker

Stage | Amsterdam | MBO/HBO

Ben je op zoek naar een leuke en leerzame stage als mediaredactie medewerker?
Je bent nieuwsgierig en leergierig: je wilt zo veel mogelijk leren over het runnen van een online platform en sociale mediakanalen? In de wereld van finance en fintech is er altijd een hoge competitie, niet gek dat in deze branche ook het meeste uit wordt gegeven aan reclame en marketing. Lijkt het jou gaaf om ervaring op te doen in de media wereld van finance en fintech? Dan zoeken we jou!

Wie zijn wij?
FinaForte is gespecialiseerd in hypotheek advies voor ondernemers. Tevens adviseren en bemiddelen wij in de financiering van de onderneming. Wij willen in de eerste 6 mnd over 2018 een online film kanaal opzetten waarbij wij gericht op ondernemers en hun onderneming alles willen bespreken en info willen delen over ons specialisme: Het financieren van ondernemers. Wij willen dit doen met een zo groot mogelijk gehalte aan humor. Hierover valt zoveel te vertellen dus ga jij met ons de uitdaging aan om dit te helpen opzetten?

Wat ga je doen?
Content bedenken en ontwikkelen voor op youtube, facebook, instagram, linkedin, twitter.
Zelfstandig draaien en monteren
Fotograaf & cameraman assisteren op locatie

Enthousiast? reageer dan snel op de leukste stageplek!

Contactpersoon
Dhr. Waldy Pollack
E-mailpollack@finaforte.nl
Telefoonnummer085 – 007 4081

Vragen? Bel ons gerust!
085 - 007 4081

Solliciteren of kennismaken?

Heb je interesse in deze vacature of wil je graag meer informatie? Bel ons gerust op 085 - 007 4081 of vul het onderstaande formulier in.

    Hoe heeft u ons gevonden?

    Upload hier uw cv