Ben jij klaar voor de volgende stap?

Vacature zakelijk krediet specialist MKB Amsterdam

Fulltime | Amsterdam + thuiswerken | zakelijk financieren

Heb jij ervaring met zakelijke financieringen tussen de €100.000 en de €10.000.000 en wil je in een bruisende organisatie werken? Bekijk dan snel onze vacature zakelijk krediet specialist.

Dit hebben wij in het kort te bieden

 • Leuke klanten waar je energie van krijgt
 • Leuke collega’s die voor je klaar staan
 • Uitdagende casussen die werk leuk houden
 • Toekomst bestendig verdienmodel
 • Loondienst, zzp of franchise
 • Ontwikkeling en coaching voor maatwerk dossiers
 • Vrijheid en verantwoordelijkheid
 • Thuiswerken of gezellig op kantoor, de keuze is aan jou

Ben jij de zakelijk kredietspecialist die wij zoeken?

Voor de vacature zakelijk krediet specialist zoeken wij een enthousiaste collega met ervaring in zakelijke financieringen tussen de €100.000,- en de €10.000.000,-.

Ben jij Erkend hypotheekadviseur of Hypothecair Planner en heb je ervaring met het adviseren van zowel kleine als grote ondernemers? Dan is deze vacature misschien wel wat jij zoekt. Jij bent als adviseur bij FinaForte dé ondernemerspecialist waar onze relaties blij van worden.

De rol van zakelijk kredietspecialist kan bij FinaForte worden ingevuld middels loondienst, als zzp’er en zelfs als franchise. FinaForte behoort al 5 jaar tot de 100 snelst groeiende bedrijven van Nederland. Wij zijn dan ook trots op onze FD Gazellen nominaties in 2016, 2017, 2018, 2019 en 2020. Doordat wij ons in een nichemarkt specialiseren en de nr. 1 in hypotheekadvies voor ondernemers en breiden dit al jaren succesvol uit met bedrijfsfinancieringen. Hierdoor is het verdienmodel van FinaForte toekomstbestendig.

Jij wordt wekelijks voorzien van afspraken met ondernemers die gericht advies willen op het gebied van bedrijfsfinancieringen en/of vastgoedfinancieringen. Deze casussen kunnen redelijk simpel zijn maar ook erg complex, het is daarom een vereiste dat je ruime ervaring hebt met het adviseren in het financieren van ondernemers. En omdat niemand altijd alles weet staan er ook altijd ervaren collega’s klaar om je te helpen de klant zo goed mogelijk te bedienen.

Sfeerimpressie werken bij FinaForte

De functie zakelijk kredietspecialist

Krijg je er energie van om met collega’s te sparren omtrent vaak complexe klant situaties? Werk je graag samen zodat jouw leercurve versnelt? Ben je zelfstandig, maar op momenten dat het ertoe doet ook een teamplayer?

Hoe ziet de functie van zakelijk kredietspecialist eruit?

 •  

Een dag bij FinaForte

Bij FinaForte werken ruim 25 collega’s. We zijn ambitieus en maken als organisatie een redelijk snelle groei mee. Door ons 100% te richten op advies aan ondernemers streven we er naar om in Nederland het nummer 1 advieskantoor te zijn op het gebied van hypotheekadvies aan ondernemers. Inmiddels weten duizenden ondernemers per jaar hun weg te vinden voor advies bij FinaForte en daar zijn we natuurlijk bijzonder trots op.

Jouw inkomen

Bij FinaForte verwachten we en maximale inzet door onze medewerkers voor een maximale en optimale beleving voor onze klanten. Hiervoor bieden wij een prima salaris en bonus regeling. Je kunt bij ons zowel in loondienst(€ 55.000 OTE) als zelfstandig ondernemer(€ 105.000 OTE) aan de slag.

De werkplek

We bieden een prettige werkplek in ons volledig nieuw verbouwd kantoor met een open en moderne uitstraling. Er heerst een ontspannen en warme sfeer mede mogelijk gemaakt door het leuke team en “Sonos”. Het kantoor zit pal naast station Sloterdijk, eigen parkeerplekken zijn ook aanwezig.

Naast goede koffie van verse bonen kun je vrij gebruik maken van diverse drank uit de koelkast en iedere vrijdag genieten we met diverse collega’s van een borrel in onze eigen “cafe”.

Functie eisen vacature zakelijk krediet specialist

 

Je bent je bewust van jouw kwaliteiten en kunt op een ontspannen en no nonsense manier het gesprek voeren met klanten, collega’s en zakenrelaties.

Je wilt graag kwaliteit en service verlenen. Je toont graag initiatief en ziet voor jezelf nog voldoende groei en ontwikkelingsmogelijkheden.
Je bent betrokken en collegiaal.

Vragen? Bel ons gerust!
085 - 007 4081

Solliciteer direct!

  Hoe heeft u ons gevonden?

  Upload hier uw cv